Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zobaczcie, szybko! :P

ZylastyDrag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

czy te buty to nie przypadkiem fake?

http://allegro.pl/wiosna-2013-nike-air-max-90-345188-014-45-29cm-i3166989206.html

Koles ma tylko 1 pozytywny komentarz, do tego od Juniora, nigdy nie widzialem takiego modelu tych butow.. Ma zdjecie jakies z neta, sam nie wiem. Wysylka paczki tez jest tania, bo tylko 11zl. Patrzylem inne aukcje to ma po 220zl airmaxy, wiec to cholernie tanio?

Oplaca sie kupic? A moze da sie go jakos sprawdzic?

Opublikowano

Wiem, ze zajebiste, wrecz boskie. A jak usunie konto na allegro i mi kit wcisnie? Wtedy go jakos namierza lub cos? Ja tez moge napisac, ze buty oryginalne, a wyslac kota w worku.. :P

Opublikowano

Napisalem do niego, zeby real foto przeslal. Dobry pomysl? ;f

Pierwszy raz widze, taka aukcje, gdzie nie ma zadnych fot na google takiego modelu, koles ma 1pozytywny komentarz i nic nie wiadomo o nim.

Opublikowano

Moze kasa dla zmylki, a tak naprawde to jest podrobka? To tego zauwazylem podejrzliwy tekst;

"UWAGA! U konkurencji wysyłka z Chin gdzie na towar musisz czekać miesiąc czasu"

Air maxy nie sa robione w Chinach, takze ten tekst tak jakby mial mowic, ze one sa produkowane w Chinach, tylko jedynie co, nie trzeba czekac tego miesiacu czasu.

To co kurwa wkoncu tu sie dzieje?

PS.

Nawet jakby to bylyby podrobki, to sprawa sadowa oraz adwokat tez kosztuje..

Paczajcie, przeslali mi oryginalne foto:

https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=dd18f2d49f&view=att&th=13df9b64b7e5ab73&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw

Opublikowano

Hahahaha

"Buty w orygialnym kartonie"

@

Dla mnie też się wydaje trochę dziwne o.O Szczególnie tekst o chinach i jego wysyłce z polski -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...